2017/04/04

Makarroiak egiteko errezeta

 http://urnieta.presentaciondemaria.org/documents/45521/196134/sukaldaritza?t=1367676855698

Ordiziako Eguzkilore taldeak makarroiak prestatzeko errezeta ekarri digu blogera. Hona hemen informazioa:
  • OSAGAIAK:
    • 300 gramo oilasko bularki.
    • 100 gramo txanpiñoi.
    • 50 gramo gazta urdin.
    • 200 mililitro esne
    • Koilarakada bat gurin.
    • Gatz, pipermin beltz, perrexil eta oregano pixka bat.
    • Tipula bat.
    • Baratxuri ale bat.
    • 500 gramo makarroi.
  •  NOLA EGIN:
    • Oilasko bularkia, txanpiñoia, tipula eta baratxuria txikitu. Ondoren, zartagin batean frijitu.
    • Gatza, pipermin beltza, perrexila eta oreganoa gehitu. 
    • Esnea, gurina eta gazta gehitu eta krematsua gelditu arte nahastu.
    • Azkenik, makarroi egosiekin nahastu.
 On egin!

iruzkinik ez:

Argitaratu iruzkina