ARAUAK
- Pintxo hotzak izango dira eta plazan bertan prestatu beharko dira.
- Su beharrik ez da izango.
- Parte hartzaileek behar dituzten tresnak (ontzi, plater, sardexka, labana...) ekarri beharko dituzte.
- Osagaiak euskaltegiak jarriko ditu.
- Talde bakoitzak bi pintxo ezberdin aurkeztu beharko ditu eta bakoitzetik, gutxienez, taldekideak adina pintxo egin beharko dira.
- Pintxo mota bakoitzari izena jarri beharko zaio.
- Partaide bakoitzak 3 euro ordaindu beharko ditu.
- 19:30erako pintxoak prestatuta egon behar dira.
OSAGAIAK
- Arrautza egosiak
- Urdaiazpikoa
- Txatka
- Hegaluzea
- Letxuga
- Tomatea: adarrekoa, cherry
- Piper gorria, latakoa.
- Gindilla
- Piperra
- York urdaiazpikoa
- Antxoa
- Gazta: camemberg
- Azeitunak :berdeak, hezurrik gabeak.
- Izokin ketua
- Endibia
- Limoia
- Gulak
- Bestelakoak: mahonesa, ogia, tipula, baratxuria, olioa, gatza, modena ozpina, txotxak, izenak jartzeko etiketak.
- Euskaltegiko kide ez diren bizpahiru lagun.
- Euskaltegiko ikasleek egindako oroigarria.
Parte hartzeko interesa baduzue, ekainaren 5a baino lehen eman behar duzue izena Goiztiri AEKn. Animatu!
iruzkinik ez:
Argitaratu iruzkina