2014/06/12

Makrobiotika: orekaren sekretua



Makrobiotikari buruzko saioa egin genuen atzo TtiKlik elkargunean eta kontu berri asko irakatsi zizkigun Garbiñe Etxanizek. Makrobiotikaren filosofia zein den azaldu zigun eta orekak duen garrantzia nabarmendu zigun. 


Otordua prestatu zuen elkarguneko sukaldean eta hau izan zen menua: barazkiekin egindako zopa, arroz integrala lekekin eta txitxirio humusa. Janaria prestatzen zuen bitartean partaideok egindako galderak erantzun zituen: zertan oinarritzen den makrobiotika, zer jatea komeni den eta zenbatero, barazkiak nola ebaki behar diren...


Hainbat kontu berri ikasi genituen eta gehiago jakiteko gogoz geratu ginen. Gai honi buruzko liburu ugari daude eta, horretaz gain, Garbiñek berak ere badu webgunea eta aholkularitza ere ematen du. Badakizue, beraz, nora jo gehiago jakin nahi izanez gero.

Argazki galeria

iruzkinik ez:

Argitaratu iruzkina