2016/01/27

Taloa eta euskal giroa


Talogintza tailerra egin genuen atzo Arriarango Intxaurpe elkartean, eta 80 bat lagun bildu ginen. Segurako talogileek taloak egiteko prozesua erakutsi zuten, nahiz eta askok baduten jada eskarmentua, urteroko parte hartzeari esker. 


Talogileek orea egin ondoren, mahaietan banatu eta parte hartzaileek taloak egin zituzten talogileen aholkuei jarraituz. Ondoren, erretzera eraman zituzten eta, ondo erretakoan, hirugiharrez, txistorrez, txokolatez edo gaztaz bete zituzten taloak. 


Aurtengoan, gainera, Oiangu jatetxeko sukaldarietako batek parte hartu zuen tailerrean eta sutan lanean ere aritu zen. Beste batzuk ere lagundu ziguten zereginetan. Bejondeizula!


Amaitzeko, bakoitzak norberak egindako taloa dastatu zuen. Ikastaroan izandakoek aipatu dutenez, "gustura eta giro onean" aritu ziren talo-jardunean. Datorren urtean elkartuko gara berriz!


iruzkinik ez:

Argitaratu iruzkina